Om Mileys "Tattuering" på MSN.se



Tidigare i veckan gav Miley Cyrus sina fans en förhandstitt på hennes senaste tatuering. Via ett Twitter-inlägg delade sångerskan med sig av sin nya utsmyckning: en drömfångare.

Den 18-åriga sångerskan och skådespelerskan lät rista in drömfångaren på sidan av sin bröstkorg tidigare i år, och hennes vänner har bekräftat att de fyra fjädrarna som pryder fångaren representerar hennes syskon Trace, Brandi, Braison och Noah.

— Det är en bild av drömfångaren som hänger över hennes säng med fyra fjädrar som representerar hennes fyra syskon, berättade en av sångerskans vänner nyligen för People Magazine.

— Drömfångaren ska beskydda dem, fortsätter kompisen.

Mileys senaste tatuering – den femte i raden – skaffade sångerskan knappt två år efter att hon låtit rista in orden ”Just Breathe” på andra sidan bröstkorgen. Redan då hade Miley en tanke bakom tatueringen: orden refererar till hennes nära vän Vanessa, som gick bort i en lungsjukdom 2007, och till hennes morfar och farfar som båda gick bort i lungcancer.

— Den påminner mig om att inte ta saker för givet, säger 18-åringen till Harper’s Bazaar, och fortsätter:

— Jag menar; att andas – det var något som ingen av dem kunde göra, en så grundläggande sak. Och jag placerade tatueringen nära mitt hjärta, för det är där de alltid kommer att finnas.

”Hannah Montana”-stjärnans andra utsmyckningar är ordet ”Love” – en tatuering sångerskan har på insidan av sitt högra öra, konturerna av ett hjärta som hon har på sitt högra lillfinger och ett enkelt kors på det högra ringfingret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0