Rock Mafia intervju!F: Sjunger Miley i "The Big Bang" på 1:34?
A: Miley kom in i studion många gånger och fastnat på Big Bang. Hon fastnar på nästan allt vi arbetar på när hon är med, men hon sjunger inte på låten, den slutliga versionen är bara min sång. Vi pratade om att göra det tillsammans men hon tyckte att vara en skådespelare i videon gjorde den starkaste uttalande och jag håller med henne i slutet, så vi gick med på det!

F: Kommer Miley att lämna Hollywood Records och underteckna med Rock Mafia Records?
Svar: Inte mycket troligt, innebär Rock Mafia inte har ett checkhäfte som Hollywood Records, skulle jag älska att skriva Miley Cyrus, men hon har en Hollywood affären kvickhet och hon har en massa smarta affärsmän runt henne, och vad hon beslutar , jag är säker på att det ska vara det bästa beslutet för henne, men just nu finns inget Rock Mafia inte underteckna Miley Cyrus. Miley kommer alltid att vara en del av Rock Mafia ändå.

Fråga: Kommer ni att samarbeta med Miley i framtiden?
A: helt upp till Miley, hon kan göra vad hon vill, hon vet hennes Rock Mafia familj vill att hon ska ha stor framgång. När hon vill komma in, vi slutar oavsett vad vi gör, och det finns inget roligare än att arbeta med Miley, hon är alltid redo konstnärligt att lysa upp världen.

Q: Varför har ni namnet ditt band Rock Mafia?
A: Namnet Rock maffian kom till mig när jag arbetade i min lägenhet med ett sovrum och det bara gick upp för mig, jag tror jag var att blanda en del b-sidor för Green Day och jag trodde ett bra namn för att göra musik skulle vara Rock Mafia . Så jag varumärkesskyddade genast det, och resten var historia.

Fråga: Vilka är bandmedlemmarna av Rock maffian?
A: Jo, Rock Mafia en hel grupp av människor, så alla här i studion en del av Rock Mafia, men vissa människor som är de stora aktörerna av berg maffian skulle vara Antonina Armato, mig själv, Steve Hammons, DK, Thomas Sturges, det är ganska mycket det finns som 4 eller 5 personer alltid i studion och se allt som händer, vi har Adam Comstock, en ljud ingenjör, och Nigel, det finns en hel del killar, det är en stor familj.

F: Varför valde du Miley att vara i Big Bang video?
A: Tja först av allt, vi har inte plocka Miley, plockade hon Big Bang videon, hörde hon oss att prata med regissören om behandlingen och hon bara drogs till tanken, hon älskade låten, och hon som: "Jag 'll vara i din video! "Det var då vi plockade våra munnar upp från golvet och sa låter göra det!

Fråga: Om du var tvungen att med ett ord beskriva Rock Mafia, vad skulle det vara?
Svar: Inte vara klyscha men ordet kärlek, för när det blir tufft, vi älskar det mer, när saker är bra, vi älskar det mer, då stod inför motgångar, vi älskar det mer, vi bara fortsätta att göra det vi älskar att göra.

Fråga: När började Rock Mafia start?
A: Tja, som jag sa, jag kom upp med namnet i min lägenhet med ett sovrum 6 år sedan, men egentligen Rock Mafia började runt 2006, 2007.

Q: några önskemål för bandet?
A: Vi vill bara göra det bästa musik i världen, ber vi ödmjukt vardagen för universum att ge oss den sortens inspiration. Alla önskemål vi har haft håller på att besannas, och så länge vi fortsätter att vara välsignade med hälsa och lycka, tror jag var framme.

F: Hur känns det att samarbeta med Miley?
A: Det finns nog inget bättre känslor, är hon verkligen en konstnär och hon verkligen representerar den konstnärliga friheten och hon är allt om det och när vi arbetar tillsammans, dess verkligen magisk, det är ungefär den känslan.

F: Finns det några speciella artister du vill arbeta med?
A: Jag är typ att göra det just nu, det finns potential att pitbull kommer att komma in i studion nästa vecka, jag är upphetsad verkligen om det, jag är verkligen entusiastisk över saker gjorde med dansscenen. Precis som med statisk Revenger om "Vem äger My Heart" kontrovers mix men den som vill komma in, och den som har mycket att säga, våra dörrar är öppna Jag älskar att bli överraskad!

Fråga: Har någonting roligt hända under Big Bang filma?
A: Det var en lång dag, började vi klockan 5 på morgonen och slutade runt 4 på morgonen, var Miley där för mycket av det. Hmm .. Kanske inte roligt, men det skrämmande var när Miley körde bilen var de tvungna att filma bilvraket och de hade denna andra killen i bilen Gunning mot Miley så fort han kunde och jag måste säga att vi alla var likadana: "ska han sluta i tid?" Men han var en professionell, så naturligtvis gjorde han, men det var det ögonblicket där vi var som: "Vad? Det är lite för realistiskt. "Vi satt alla med sin chef och båda av oss var balla ur. Men det är coolt, det fungerade allt så bra, tror jag inte att Miley var rädd för en sekund, men jag säker på var.


Översatt på Google Translate, om ni vill ha den amerikanska versionen så klicka här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0